Termeni si conditii

Pomoja Răzvan Persoană Fizică Autorizată | CUI 44525681 | F35/1076/2021 este deținătorul legal al website-ului pomoja.ro.

Pomoja Răzvan Persoană Fizică Autorizată va fi denumit în continuare Pomoja Fitness.

Acest document pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului pomoja.ro .

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor si Conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Pomoja Fitness isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara a notifica in prealabil persoanele care il utilizeaza, denumite “utilizatori”. Utilizatorii au acces permanent la Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciilor, pentru a le putea consulta cand doresc.

Drepturi de autor

Continutul site-ului pomoja.ro  este proprietatea  exclusivă a Pomoja Fitness.

Pomoja Fitness garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul pomoja.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pomoja Fitness fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Pomoja Fitness, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizări

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, serviciile incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: fitness@pomoja.ro. Pomoja Fitness va raspunde sesizarii in maxim 3 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Pomoja Fitness exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor/serviciilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Pomoja Fitness.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Pomoja Fitness cu o cerere scrisa, datata si semnata. Pomoja Fitness se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Pomoja Fitness nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de Confidențialitate

Te invităm să accesezi politica noastră de confidețialitate.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de Pomoja Fitness, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: fitness@pomoja.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Pomoja Fitness pentru utilizarea acestui site.

Pomoja Fitness verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui serviciu a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.