AI TOT ÎNCERCAT SĂ SLĂBEȘTI?

Nu e nici un secret faptul că atunci când vine vorba de fitness, majoritatea oamenilor vor să slăbească. La fel cum nu e surpriză faptul că statistic, cele mai multe încercări de slăbire le au femeile. Dar realitate e că procesul de slăbire e însoțit de obicei de 2, 3, 5 sau cine știe câte tentative din trecut care nu au mers.
Hai să schimbăm placa!

Nu ți s-a întâmplat niciodată să planifici temeinic un concediu și să ai așteptări că vor fi cele mai mișto două săptămâni din viața ta? După atâta planuri făcute, nu avea cum să meargă prost, nu? Daaar, a fost meh și ai fost dezamăgită.
Pe de altă parte, parcă acele plecări spontane, acele mici evadări din cotidian au mers ca unse, fără atâta bătaie de cap. <3

Hmmm…

Ai pățit cumva să vrei să fii într-o relație și să cauți cu orice ocazie, în orice situație, un potențial partener cu care să ieși la întâlniri cu inteția ca la un moment dat să deveniți un cuplu și să scapi de singurătate? Parcă totuși, cu cât încercai mai mult cu atâta nu se întâmpla, nu?
Până într-o zi când ți-ai băgat picioarele și ai renunțat. Dar ca să vezi, fix când te așteptai mai puțin și când abandonasei gândul de tot, de nicăieri ai găsit persoana potrivită. <3

Hmmm…

Aici abia am ajuns la miezul problemei, la refrenul principal, la punctul culminant! Treaba asta nu se întâmplă doar la concedii sau în relații.

Dacă de fiecare dată din trecut, focusul tău a fost să fii mai ușoară, mai suplă, mai slabă, dar de fiecare dată abordarea asta a dus la eșesc sau la scăderi rapide de greutate urmate de inevitabilele creșteri și mai rapide, cum ar fi ca de data asta să schimbi total placa?
Cum ar fi ca de data asta toată motivația ta și tot efortul tău să se ducă spre a fi mai puternică, mai atletică, mai energică și mai plină de viață?

Hmmm…?!

Dacă ai avut deja mentalitatea slăbirii și a eșuat de câteva ori la rând în trecut, te rog dulce ca o savarină, încearcă măcar o dată și varianta mea!
Până la urmă ce ai de pierdut? Cât de aiurea poate să iasă?

Un paradox în fitness este că de obicei dacă urmărești obsedant slăbirea, ajungi să acumulezi extra kilograme într-un final, pe când dacă urmărești dezvoltarea nivelului de fitness per total, ajungi (printre multe altele) inclusiv să dai jos grăsime.

Hai încearcă și metoda mea, dă o șansă și acestei perspective.
În cel mai ”negru” scenariu o să câștigi masă musculară, forță și încredere în sine! Pfff, ce să zic, mie unul nu-mi sună rău deloc! <3