obține gratuit #unaltfeldeebook

25,5 mituri din nutriție și fitness demontate și explicate logic. Învață că nu tot ce spune vecinul, influenkerul sau tipul six-pack din sală e și adevărat.

Poți descărca ebook-ul gratuit. E ușor de citit de pe telefon așa că nu-ți face probleme.

După ce vei completa formularul de mai jos, vei fi automat înscris și la newsletter.

ce-ți aduce ebook-ul?

despre mine

Ciao! Numele meu este Răzvan Pomoja, cunoscut online și ca antrenorul cu alergie la bullfit (bullfit = bullshit din fitness) sau, cum îmi place mie să cred, un fel de Deadpool în fitness. În primăvara anului 2019 mi-am creat pagini de Facebook/Instagram din dorința de a simplifica fitness-ul, a-l face cât mai accesibil și distractiv pentru oricine și din revolta de a nu mai fi bombardați din toate părțile cu reclame pentru ceaiuri, pastile, creme, geluri, curele, aparate de sLăBiT, care în realitate au efecte ZERO!

Da, aici poți încadra și dietele acelea ridicole de 800 de kCal pe zi, cu care ar slăbi și un copil mic de 7 ani, ceea ce sunt convins că nu ești, din moment ce ai citit până aici.

nu sunt un influenker!

Scopul meu principal este să te învăț, ajut și susțin. Nu să pozez în chiloți. Sunt un educator, iar dacă te mai fac să și râzi, e bonus din partea casei.

Chiar dacă nu-s influenker, poți da un follow pe:

pomoja fitness

obține gratuit #unaltfeldeebook